Categorieën

Elektrisch roken / Eleaf elektrisch roken / Eleaf Ijust 3 Kit Silver

Eleaf Ijust 3 Kit Silver
Eleaf Ijust 3 Kit Silver
0 Reviews | Review toevoegen

Eleaf iJust 3 Zzilver

€ 54,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen


 

Eleaf iJust 3 Zilver

De Eleaf iJust 3 springt meteen in het oog. Dat komt in eerste instantie door het frivole uiterlijk. Elk van deze iJust-modellen is prachtig versierd. Naast een aantrekkelijk uiterlijk heeft deze E-sigaret óók een prachtige binnenkant.

Gesterkt door een 3000mAh batterij, die door middel van een Micro USB-kabel op te laden is, kunt u voor een lange tijd dampen. Met een weerstand van 0.1 Ohm tot en met 3 Ohm is deze E-sigaret daarnaast erg breed inzetbaar.

Dat maakt de Eleaf iJust 3 ideaal voor sub Ohm of Mouth To Lung (MTL) dampen. Deze E-sigaret is daarnaast ook ideaal voor de klant die meer nicotine bij de damp wil of als u liever met een hogere weerstand dampt.

Bij deze starterkit zit een clearomizer (ELLO Duro). De bijgeleverde coils verzorgen ieder een unieke dampervaring. Bij de 0.2 Ohm Netcoil en de 0.15 Ohm Multihole zijn er nieuwe technieken gebruikt die de smaak van uw dampproduct verbetert. Door een ruimere luchttoevoer in deze clearomizers blaast u stevige rookwolken uit. Tenslotte is de E-liquid makkelijk bij te vullen. U klikt de bovenkant van de clearomizer opzij en u kunt uw tank vanuit de bovenkant weer bijvullen.

Inhoud Eleaf iJust 3 starterkit

  • 1x iJust 3 batterij 3000mAh
  • 1x ELLO Duro clearomizer
  • 1x HW-N  0.2 Ohm Head
  • 1x HW-M 0.15 Ohm Head
  • 1x Micro USB-oplaadkabel
  • Reserve-onderdelen (rubbers, extra glaasje) 

 

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aanmelden Nieuwsbrief

 Waarschuwing!

Leeftijdsverificatie.

Om deze website te bezoeken hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar,
dit in verband met de nieuwe regelgeving wat betreft de verkoop van tabaksartikelen.
Bij twijfel kunnen wij om extra legitimatie vragen!