Categorieën

Nicaragua Sigaren / My Father La Flor de Las Antillas Toro Sigaren

My Father La Flor de Las Antillas Toro Sigaren
My Father La Flor de Las Antillas Toro Sigaren
0 Reviews | Review toevoegen

Flor de las Antillas” betekent bloem van de Antillen en is een homage van de Garcia familie aan Cuba het grootste eiland van de Antillen. De sigaar is een Nicaraguaanse puro (alle tabak uit Nicaragua)

€ 8,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

De tabak wordt in de zon geteeld en hand gerold door the My Father Cigars S.A. factory in Esteli Nicaragua. Deze blend is gemaakt voor de subtiele medium sterke lijn van “My Father sigaren”.Het dekblad heeft een prachtige bruine kleur brown met een roodachtige gloed. En een mooi retro bandje. De sigaar is goed gerold en heeft  een glanzend zijden dekblad.

Het dekblad geeft zachte aroma’s van tabak, koffie en wat peper en leer. Met de eerste trekjes komen de smaken naar voren van geroosterd brood, kruiden en koffie naar voren met een aangenaam zoetje. Dit is geen peper bom wat we gewend zijn van de Garcia’s blends, het is veel lichter aanwezig.

Op tweederde van de sigaar zijn de smaken wat sterker geworden en er komt meer romigheid in de robusto en accentueert de zoetheid en de koffie en cacao smaken. In het laatste gedeelte exploderen al deze smaken….. de heerlijke zoetheid, de cacao de koffie en de mooie romigheid en de sterkte gaat van medium naar vol.

De smaak is zacht en medium sterk. De zoetheid doet denken aan honing en donkere cacao.


Dekblad: Nicaraguan Sun Grown
Omblad: Nicaraguan
Binnengoed: Nicaraguan
Afmeting: 6 x 52 Box Pressed
Sterkte: Medium

Deze sigaar is op nummer 1 geëindigd in de top 25 2012 van Cigar Aficionado! 

 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Aanmelden Nieuwsbrief

 Waarschuwing!

Leeftijdsverificatie.

Om deze website te bezoeken hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar,
dit in verband met de nieuwe regelgeving wat betreft de verkoop van tabaksartikelen.
Bij twijfel kunnen wij om extra legitimatie vragen!