Alt text

Jiksu

Jiksu e-sigaretten staan bekend om hun fantastische kwaliteit. Alle Jiksu e-sigaretten worden uitgebreid getest en indien nodig verbeterd. Op deze manier creeëren ze steeds betere e-sigaretten die op technisch gebied aan de top staan. Jiksu is Inmiddels al meer dan vijf jaar actief op het gebied van elektrisch roken. Hier vind je alle Jiksu startersets.
Bezig met laden...

Jiksu e-sigaret

Jiksu is hét toonaangevende en innovatieve merk op het gebied van elektisch roken. Jiksu produceert elektrische sigaretten in alle soorten en maten. Jiksu e-sigaretten hebben vaak een stijlvol uiterlijk dat naar eigen wens aangepast kan worden door middel van gekleurde clearomizers en vrolijk bedrukte batterijen. 

Jiksu Stardust 

Jiksu Stardust

Bij ons vind je nu een groot deel van het totaalaanbod aan elektrische sigaretten. Jiksu e-sigaretten in ons assortiment zijn bijvoorbeeld de Jiksu Stardust Quattro 4 en de Jiksu Airflow. De Jiksu Stardust is een elegante e-sigaret, verkrijbaar met verschillende dessins. Daarnaast vind je bij ons ook losse jiksu batterijen en overige Jiksu Stardust accessoires zoals opladers en mondstukjes.

Jiksu sigaret

Jiksu sigaretten worden geproduceerd door Joyetech: een wereldwijde, toonaangevende speler op het gebied van elektrisch roken. De Jiksu e-sigaretten behoren tot de absolute topklasse. Ze zijn soms wat duurder dan alternatieve merken. Dit komt met name doordat Jiksu e-sigaret uitgerust zijn met microchips van hoogwaardige kwaliteit. De levensduur en kwaliteit van de batterij en de verdamper zijn bij Jiksu aanzienlijk beter dan bij vele concurrenten. Je krijgt dus waar voor je geld!

Joyetech liquid

De verschillende vloeistoffen die verdampt worden, worden e-liquids genoemd. Deze e-liquids worden in ampullen aangeboden en zijn er in talloze smaken. Zie hiervoor ons ruime assortiment e-liquids. Neem ook zeker een kijkje bij de eliquids. Deze e-liquids met pure smaken en volle dampontwikkeling zijn verkrijgbaar met verschillende nicotinegehaltes en komen het dichts in de buurt van echte sigaretten. 


 
Lage Verzendkosten
Nederland:
 €  0    tot  €  25      € 5,95
 €  25  tot  € 100     € 4,95
 € 100 tot  € 200     € 3,95
 € 200 tot  € 300     € 2.95
 Boven de € 300      gratis

Belgie en Duitsland € 8.95
Geen Tabak naar Belgie!
 
 
Openingstijden van onze winkel in Tiel

Dinsdag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur,
Maandag van 09.30 uur tot 17.30 uur, donderdag tot 21.00 uur,
Zaterdag van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Kerkstraat 8
4001 MB Tiel
 
 
 
Waarschuwing!
Elektronische sigaretten zijn niet geschikt voor
personen onder de 18 jaar, niet rokers, mensen
met een allergie voor propyleen glycol,
zwangeren en mensen met hart- en vaatziekten.


ROKEN IS DODELIJK

 Waarschuwing!

Leeftijdsverificatie.

Om deze website te bezoeken hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar,
dit in verband met de nieuwe regelgeving wat betreft de verkoop van tabaksartikelen.