Categorieën

Elektrisch roken / ZenSations E-sigaret

ZenSations-E-sigaret

ZenSations E-sigaret

De ZenSations e-sigaret is tot in de puntjes getest en ontwikkeld, voordat deze e-sigaret op de markt gebracht. Het resultaat is een fantastische e-sigaret met een krachtige batterij die fijn in de hand ligt. De ZenSations e-sigaret is lekvrij, werkt erg gebruiksvriendelijk en ook aan het uiterlijk is zorg besteed. De ZenSations e-sigaret, refills en accessoires zijn allemaal in de EU geproduceerd.

 

ZenSations e-sigaret specificaties

De ZenSations e-sigaret heeft een 350 mAh batterij met 3,7V output.  Deze krachtige batterij werkt gereguleerd, zodat ze langer mee kan gaan dan andere 350 mAh batterijen. 

De refills van de ZenSations e-sigaret zijn hittebestendig, waardoor er een constante liquid-afgifte is. Hierdoor blijft de smaakafgifte gelijk en gaat de ZenSations e-sigaret langer mee dan andere e-sigaretten. Op de langere termijn bespaart dit aardig wat kosten.

ZenSations e-sigaret gebruiken

De ZenSations e-sigaret is ontzettend gebruiksvriendelijk. Je laadt de batterij op met de USB-oplader of de wandoplader en vervolgens kun je deze op het geïntegreerde mondstuk (inclusief filter) schroeven. De 'plug & play' e-sigaret kan dan meteen gebruikt worden. De ZenSations e-sigaret heeft geen opwarmtijd en je hoeft geen knopje in te drukken om de elektrische sigaret te gebruiken, want de accu treedt automatisch in werking wanneer je lichtjes aan het mondstuk zuigt. Hiermee onderscheidt de ZenSations e-sigaret zich van veel andere elektronische sigaretten.

De filters van de ZenSations e-sigaret lijken op het filter van een gewone sigaret. Het filter is luchtdoorlatend en absorbeert eventuele condens. Dit zorgt voor een subtiele en geraffineerde smaak. Doordat de filters van de ZenSations e-sigaret vervangen kunnen worden en je ook bij iedere refill voldoende extra filters ontvangt, heb je altijd een schone filter bij de hand. Dit is extra hygiënisch! Niet alleen voor wanneer je gewoon zelf je ZenSations e-sigaret gebruikt, maar ook zeker wanneer iemand anders jouw e-sigaret een keer wil proberen. 

ZenSations e-sigaret smaken

Wanneer de cartridge van je ZenSations e-sigaret leeg is bestel je gewoon een nieuwe cartridge en je kunt weer verder dampen. De ZenSations refills zijn er in maar liefst zeven verschillende smaken:

 

  • Tabak: 14 mg nicotine
  • Menthol: 15 mg nicotine
  • Koffie: 9 mg nicotine
  • Energy: 9 mg nicotine
  • Appel: 9 mg nicotine
  • Vanille: 9 mg nicotine
  • Tropical Fruits: 0 mg nicotine

ZenSations e-sigaret kopen 

ZenSations is op gebied van elektrisch roken DÉ sensatie van dit moment! Iedereen heeft het erover en de vele reacties zijn meer dan positief. Niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de ZenSations e-sigaret is een enorm pluspunt, maar gebruikers zijn ook erg enthousiast over de hoeveelheid aan smaken en de kwaliteit van de smaken.

 

Bezig met laden...

ZenSations e-sigaret starterkit tabak 16.5 mg

€ 17,95 p/stuk

ZenSations navulverpakking, Tobacco, 18 mg nicotine.

€ 8,95 p/stuk

Aanmelden Nieuwsbrief

 Waarschuwing!

Leeftijdsverificatie.

Om deze website te bezoeken hanteren wij een minimumleeftijd van 18 jaar,
dit in verband met de nieuwe regelgeving wat betreft de verkoop van tabaksartikelen.
Bij twijfel kunnen wij om extra legitimatie vragen!