Categorieën

Elektrisch roken

In deze categorie vind je alles op het gebied van dampen. Van startersets tot MOD's, van E-liquids tot clearomizers. Ons assortiment bevat een groot aantal E-sigaretten van verschillende merken! Elektronisch roken, wat is het?

Elektrisch roken werkt op basis van verdampen en wat je inhaleert is dus damp. Je kunt zelf bepalen of je met of zonder nicotine wil dampen, er bestaan ook E-liquids zonder nicotine.* Om te dampen gebruikt men een E-sigaret en een E-liquid. Deze bestaan in talloze verschillende soorten en maten. 

*Nicotine blijft natuurlijk wel een schadelijke stof. 

Elektronisch roken 

Wanneer je nieuw bent op het gebied van elektrisch roken, is een complete starterset of een wegwerp E-sigaret simpel om mee te beginnen. Met een wegwerp E-sigaret kun je testen of elektrisch roken iets voor jou is.

Heb je al eerder een elektronische sigaret geprobeerd of weet je zeker dat je wilt starten met elektrisch roken, dan is de aanschaf van een complete starterset een optie. E-sigaret startersets bevatten meestal een oplaadbare batterij, een oplaadkabel, een cartomizer of clearomizer (het verdampingselement) en een tankje voor de E-liquid of een cartridge.

Ben je een ervaren damper? Dan is een box MOD of MOD E-sigaret misschien een optie. Deze hebben vaak verschillende instelmogelijkheden.

Dampen

Ons assortiment bevat startersets, MOD's, wegwerp E-sigaretten, E-sigaret batterijen, E-liquids, cartridges, clearomizers & coils en andere accessoires voor je E-sigaret. Heb je nog vragen? Neem een kijkje bij onze informatiepagina over elektrisch roken. 


Aanmelden Nieuwsbrief